2020-08-25 07:49:43• hírek • Astronet.hu

Napi horoszkóp: Bika - Harmónia az otthonában, káosz a munkahelyén

Napi horoszkóp augusztus 25-re a 12 csillagjegy szülötteinek.


Kos: III. 21. - IV. 19.

A Hold a Skorpió jegyén halad keresztül. Ma remek taktikai érzékkel lavírozik az ellentétes érdekek hálójában. Arra viszont vigyázzon, hogy a magánéletében se legyen túlzottan forrófejű!


Bika: IV. 20. - V. 20.

Harmónia az otthonában, káosz a munkahelyén – a feltornyosuló feladatok elől nem is csoda, hogy szinte menekül haza! Kárpótolja magát egy finom vacsorával és egy éjszakába nyúló romantikus estével!


Ikrek: V. 21. - VI. 21.

Újabb megélhetési küzdelmekre számíthat, irigységgel, rosszindulattal találhatja szembe magát. A fontosabb vásárlásokat és a protekciókérést hagyja a hét második felére. Rövidesen elfelejtheti minden problémáját!


Rák: VI. 22. - VII. 22.

Késések, pontatlanságok, félreértések bonyolítják a mai napját. Nem kevés bosszúsággal kell számolnia! Egy barátjától érdekes hírt hall, ami megváltoztatja a közeljövőre vonatkozó terveit.


Oroszlán: VII. 23. - VIII. 22.

A Hold a Skorpióban van. Ma szinte bármit elérhet, amit akar. Ám ne feledje: ha közben kizárólag a saját érdekeit nézi, hamar elpártolnak majd öntől azok, akiket kihasznál. Vigyázzon hát, nehogy túllőjön a célon!


Szűz: VIII. 23. - IX. 22.

Azt szeretné, ha a dolgok maguktól elrendeződnének, és önnek egyetlen lépést sem kellene tennie ezért. Ez egyelőre csak álom marad, sajnos továbbra is keményen meg kell dolgoznia mindenért...


Mérleg: IX. 23. - X. 22.

Valakinek segíthet abban, hogy magára találjon: megvan hozzá a kellő tapasztalata, és az önzetlen szolgálat sem áll távol öntől. Úgy érzi, veszélyben az egészsége? Ha rendbe teszi a lelkét, a tünetei is elmúlnak!


Skorpió: X. 23. - XI. 21.

A Hold az ön jegyében jár. Intenzív kapcsolatra vágyik az önhöz hasonlóan gondolkodókkal. Ma mindenképpen bízza magát a hatodik érzékére, és ne hagyja, hogy mások kifogásai kételyeket ébresszenek önben!


Nyilas: XI. 22. - XII. 21.

Munka közben szokatlan éleslátás jellemzi majd. Ha még nem találta meg a párját, most legyen különösen aktív, és egyetlen meghívást se utasítson vissza.


Bak: XII. 22. - I. 19.

Meghatározó belső vagy külső változás előtt áll. Adja át magát neki, és ne ragaszkodjon erőnek erejével az elképzeléseihez. Legyen sokkal rugalmasabb és játékosabb, mint eddig! Megismerkedhet egy érdekes külföldivel... Ne utasítsa el eleve az együttműködés lehetőségét, legalább adjon esélyt az illetőnek!


Vízöntő: I. 20. - II. 18.

Most semmiképpen se hárítsa másra a felelősséget, amikor önnek kellene tartania a hátát valamiért! Vállalja a következményeket, aztán pedig vonja le az eset tanulságait – és változtasson. Egy családtag javaslata hasznosabb lehet, mint hinné.


Halak: II. 19. - III. 20.

Harmonikusabban telik a nap, mint gondolta. Úgy érzi, egy új, izgalmas életszakasz küszöbén áll? Nem alaptalanul – használja hát ki a most adódó lehetőségeket! Romantikus szerelem esélye a láthatáron...

Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: